« Takaisin

Piiloset BioDrop ampullit 20kpl

Hinta alk.12.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Piiloset BioDrop ampullit 20kpl x 0,5ml12.00 €8 kpl

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Yksi ampulli riittää useimmille käyttäjille koko päiväksi, sillä saat ampullista jopa 14 tippaa. Ampullin voi sulkea ja käyttää turvallisin mielin 12 tunnin kuluessa avaamisesta.

BioDrop ei sisällä eläinperäisiä eikä säilöntäaineita, joten se sopii herkkäsilmäisille sekä jatkuvaan käyttöön.

Piilolinssien käyttäjistä jopa 50 % kokee kuivasilmäisyyden oireita koska piilolinssit voivat  häiritä kyynelnesteen muodostumista tai estää sen tasaisen levittymisen silmän pinnalle.

Suosittelemme kuivasilmäisyydestä kärsiville piilolinssien käyttäjille kostuttavan hoitonesteen sekä kostutustippojen käyttämistä. BioDrop kostutustippoja kannattaa laittaa silmiin sekä ennen piilolinssien silmiin laittamista että niiden käytön aikana.

BioDrop lievittää kuivasilmäisyyden oireita ja virkistää silmiä

Monet piilolinssien käyttäjistä kokevat kuivasilmäisyyden oireita, sillä piilolinssit voivat häiritä kyynelnesteen muodostumista tai estää sen tasaisen levittymisen silmän pinnalle. Kuivasilmäisyyttä aiheuttaa myös mm. kyynelnesteen erittymisen väheneminen iän myötä sekä monet ympäristöolosuhteet kuten siitepölyt, ilmastointi jne.
Keskittyneesti lukiessa tai autolla ajaessa silmiä saattaa huomaamatta räpyttää liian harvoin, jolloin ne saattavat kuivaua ja siksi väsyä.

Suosittelemme kuivasilmäisyydestä kärsiville piilolinssien käyttäjille kostuttavan hoitonesteen sekä kostutustippojen käyttämistä. Voitelevia ja kostuttavia BioDrop kostutustippoja kannattaa laittaa silmiin sekä ennen piilolinssien silmiin laittamista että niiden käytön aikana.

Hyaluronaani kostuttaa ja voitelee silmiäsi hellävaraisesti ja luonnollisesti

Yksi ampulli riittää useimmille käyttäjille koko päiväksi, sillä saat siitä jopa 14 tippaa. Ampullin voi näppärästi sulkea ja käyttää sisällön turvallisin mielin 12 tunnin kuluessa avaamisesta.

Ei säilöntäaineita

BioDrop ei sisällä eläinperäisiä aineita eikä säilöntäaineita, joten se sopii herkkäsilmäisille sekä jatkuvaankin käyttöön. BioDrop ei sisällä mitään ylimääräistä vaan kaikki sen ainesosat ovat luonnollisia kehon omia ainesosia.

Lue lisää: Piiloset