« Takaisin

Kuivan Silmän Omega 120 kapselia

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Kuivan Silmän Omega 120 kapselia25 kpl

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Kuivan Silmän Omega on ravintolisä, joka sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Tyrniöljy sekä B2-vitamiini edesauttavat silmien ja limakalvojen toimintaa (EFSA). Tyrniöljy sisältää harvinaista palmitoleiinihappoa (omega 7 rasvahappo), runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä K- ja useita B-vitamiinin muunnoksia, seitsemää eri flavonoidia, foolihappoa ja 20 eri lajia kivennäis- ja hivenainetta. Paljon tutkitun mustikkauutteen antosyaanin määrä on tuotteessa vakioitu.

Suositeltu vuorokausiannos:

Kuivan Silmän Omegaa kannattaa käyttää aluksi 4 kapselia päivässä noin kuukauden ajan. Oireiden helpotuttua voidaan siirtyä ylläpitävään annostukseen eli 2 kapseliin päivässä.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla on verenhyytyminen heikentynyt tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (mm. Marevan tai Primaspan). Samoin ennen leikkauksia on hyvä olla noin kuukausi käyttämättä Omega-valmisteita. Lisäksi henkilön, jolla on useita lääkkeitä käytössään, on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen Kuivan Silmän Omegan käytön aloittamista. Tuote on tarkoitettu terveelle aikuiselle.

Lue Lisää: Suomen Silmälääkäriyhdistys suosittelee

Lue lisää: Kuivan Silmän Omega -tuoteseloste

Lisätietoja: www.kuivansilmänomega.fi